تاریخ : سه شنبه 2 خرداد 1402

اولین جلسه  کارگروه اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اولین جلسه دوره جدید کارگروه اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور جناب آقای دکتر علی احسانی معاون تحقیقات و فناوری و سایر اعضای کارگروه اخلاق در پژوهش در سالن جلسات معاونت آموزش و تحقیقات برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، موضوعات اصلی مورد بحث در این جلسه شامل ارائه گزارش عملکرد یک ساله کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده، بررسی روند پایش مطالعات کارآزمایی بالینی، بررسی مطالعاتی که در کمیته اخلاق در پژوهش مورد پذیرش واقع نشده و جهت کسب نظر نهایی مجدد ارجاع شده اند و نهایتا موارد در حال بررسی جهت دریافت نظرات اعضای محترم کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده بود.
در آغاز این جلسه، جناب آقای دکتر احسانی معاون محترم تحقیقات و فناوری؛ پس از خوش آمد گویی خدمت اعضاء کارگروه با تاکید بر لزوم تصویب اخلاقی همه طرح ها و پایان نامه های دانشکده به تصویب طرح و پایان نامه ها در سال ۱۴۰۱ اشاره کردند. دکتر احسانی به عنوان دبیر کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده، باتوجه به اینکه یکی از وظایف کمیته اخلاق در پژوهش نظارت بر نحوه اجرای طرح ها و پایان نامه ها می باشد بر ارائه ساز و کارهای جدید جهت پایش و نظارت بر اجرای پژوهش ها در سال ۱۴۰۲ اشاره نمودند.
در ادامه جلسه اعضا به بررسی هفت پروپوزال مصوب شورای پژوهشی ارجاع شده به کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده جهت گرفتن کد اخلاق و مجوز اجرا طرح پرداختند.پس از بررسی پروپوزال ها ت مجوز کد اخلاق برای چهار پروپوزال صادر و ۳ پروپوزال جهت ویرایش نکات اعضای کمیته اخلاق به مجریان طرح برگشت داده شد.
  • در سه شنبه 2 خرداد 1402